5 handige stylingtips voor de on trend stijl

Elegante vrouw met on trend outfit

Yes, het is volop lente! We kunnen eindelijk weer genieten van een luchtige en vrolijke garderobe. Ben jij gek op de laatste trends en kun jij jouw stijl ook wel als “on trend” omschrijven? Dan kun je het zeer waarschijnlijk niet laten om elk seizoen wat nieuwe, frisse items van de modetrends aan te schaffen, waardoor je er nooit saai uit ziet. Herken jij je hierin? Dan zit je hier vandaag goed! Ik heb namelijk een aantal handige tips voor je, die jij met jouw stijl goed kunt gebruiken.

Kledingadvies

Zomerse outfit met fashionable jurk

Met een on trend kledingstijl vind je het niet erg om op te vallen. Je kleedt je graag stijlvol, stoer, een tikkeltje sexy en bent er niet vies van om met de laatste trends mee te lopen. Ben jij de vrouw waar ik het over heb? Dan ben jij waarschijnlijk allang op de hoogte van wat momenteel hot and happening is. Je vraagt misschien af wat voor kledingtips jij nog kunt krijgen. Toch heb ik nog een paar fijne kledingtips voor je die volledig aansluiten op jouw stijl en waar je veel aan zult hebben. Welke dat zijn? Lees snel verder!

De ultieme on trend stijltips

Draag wat jij mooi vindt

Dit is de eerste, maar ook meteen één van de beste tips die ik je mee wil geven. Trek je niets aan van wat de buitenwereld van jouw kleding vindt. Het is ontzettend belangrijk om kleding te dragen waarin jij je goed, zelfverzekerd en mooi voelt. Onthoudt de positieve reacties en probeer gemene reacties te negeren. Maar wedden dat jij juist ontzettend veel complimentjes krijgt op jouw kledingstijl?

Kleurrijke trendy outfit

Bewust shoppen

Ben jij ook heel goed in geld uitgeven en in sparen daarentegen wat minder? Probeer dan een bewust te shoppen. Als je van trends houdt, is dat heel lastig, want je vindt bijna alles leuk. Toch is het verstandig om extra goed na te denken voor je een aankoop doet, vooral als je even iets minder geld te besteden hebt. Stel jezelf de vraag of je het over een jaar nog leuk vindt, of het wel echt bij je past en of je het met de andere items in je garderobe kunt combineren. Zo houd jij nog eens geld over aan het einde van de maand, ideaal!

De kringloopwinkel

Ook voor de dames met een on trend stijl is de kringloopwinkel the place to be. De steeds populair wordende kringloopwinkel is veel leuker dan de H&M, Pull & Bear of de Zara en je kunt er namelijk super leuke pareltjes tegenkomen die niemand heeft. En dat ook nog eens voor een lage prijs en vaak is de kwaliteit ook nog erg goed. Deze kledingtip sluit daarom meteen perfect aan op de vorige. De trends van vandaag waren vroeger ook een keer in de mode. Grote kans dus dat je daar een on trend item treft!

On trend outfit mooie vrouw

Je tweede stijl

Het is bijna onmogelijk dat je alleen een on trend stijl hebt. De meeste vrouwen hebben dan ook een tweede stijl. Denk aan glamorous, vrouwelijk, casual of klassiek. Weet jij nog niet wat je tweede stijl is? Probeer daar dan eens achter te komen. Wat is de stijl waar je altijd op terug valt, of het nu trendy items zijn of niet? Zorg ervoor dat de kledingstukken die je shopt ook in die stijl passen. Op deze manier doe je minder snel een miskoop en dat is fijner voor je portemonnee.

Investeer in basics

Er zijn van die items die in je basisgarderobe horen. Basics koop je vaak voor erbij of om ergens onder te dragen en zijn super handig om te hebben. Investeer daarom meer in basics en minder in trendy items. Vind je dit saai klinken? Ik begrijp je gedachtegang, toch zijn er een aantal kledingstukken die jij echt in je kast wil hebben. En die basics combineer je uiteindelijk met, jawel, on trend items. Je hebt er veel meer aan als je kledingkast uit basics van een goede kwaliteit bestaat dan alleen uit trend items van goede kwaliteit. Hiermee sta jij dit seizoen gegarandeerd helemaal in de spotlights!

Happy shopping!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *