6x tips waarmee je er moeiteloos stylish uitziet

Stylish outfit

Je stylish kleden als een echte fashionista kan knap lastig zijn. Vroeger kon ik er uren over doen om me aan te kleden. Alles uit mijn kast halen en dan nog niets vinden om aan te trekken. Op sommige dagen hebben we ook helemaal geen tijd of gewoon geen zin om je outfit perfect samen te stellen. Het gevolg? Je loopt weer in dezelfde jeans en trui waarin je je stiekem helemaal niet gelukkig voelt. Weet jij maar niet wat je aan moet doen? En koop je vaak weer iets nieuws om jezelf goed te voelen in je outfit? Dat is helemaal niet nodig, want je kunt veel meer doen met je huidige items dan je misschien denkt. 

Met deze tips ga je wel iedere dag de deur uit zoals je zou willen. Het is eigenlijk heel makkelijk om je iedere dag weer zonder al teveel moeite stijlvol kleden. Lees snel verder om er vanaf nu altijd stylish uit te zien!

All time favourite

Meisje stylish kleding

Iedere vrouw heeft wel een paar items die ze het liefst elke dag willen dragen, omdat ze zich er zo goed en zelfverzekerd in voelt. Toch doen we dat vaak niet, omdat we bang zijn dat andere mensen iets van vinden. Laat dit je niet tegenhouden! Kies juist voor de kledingitems waar jij jezelf het beste en mooist in voelt. Schaf je favorieten zelfs in andere kleuren aan, zodat je altijd jouw lievelingsitem kan dragen!

Wissel van look

Kies niet altijd voor een extreem casual look. Het is erg makkelijk om altijd maar comfortabele kleding te dragen, maar je zult merken dat je hier op den duur niet gelukkig van wordt. Vooral in het winterseizoen kunnen vrolijke outfits je mood juist positief beïnvloeden. 

Een paar killer heels kunnen bijvoorbeeld al veel goeds doen voor een outfit die een beetje saai is. Hakken laten je zelfvertrouwen toenemen, geven je een betere houding en laten je ook nog eens langer lijken.

Stylish outfit vrouw

Je zult zien dat je je gelijk een stuk beter voelt, wanneer je je basic en lounge outfits een keer in de kast laat liggen. Ga voor iets waar je je zelfverzekerd, goed én stijlvol in voelt. 

Experimenteer met laagjes

Ben je je kledingitems een beetje zat? Dan zijn laagjes de perfecte oplossing. Laag op laag is op dit moment een grote trend en daarom kan je met heel veel kledingstukken experimenteren en combineren. Draag bijvoorbeeld een doltruitje onder een jurkje of blouse of gebruik een lekkere trui als sjaal. Laagjes zijn multifunctioneel, want naast fashionable zijn ze ook heel warm. En dat is op de winterse dagen meer dan welkom.

Het kleurenpalet

Kies voor contrasterende materialen en kleuren, of zorg er juist voor dat goed matchen qua tint. Iedereen heeft wel één (of meerdere) favoriete kleur die je het meeste draagt. Meestal houd je van de kleur(en) die je ook het mooiste staan. Beperk je bij je aankopen dan ook tot je kleurenpalet. Het is erg makkelijk om een aantal items in die kleur(en) terug te vinden in je kledingkast en op die manier kun je alles gemakkelijk met elkaar combineren. 

Stylish in zwart

Weet je niet zo goed wat je aan moet? Draag dan gewoon van top tot teen 1 kleur! Dit ziet er vaak ook nog eens super stylish uit. Zwart is de meest eenvoudige kleur om je look er stylish uit te laten zien. Zwart kan met elke kleur, maar all black is ook prachtig. Let er wel op dat deze items ook echt dezelfde kleur hebben en niet van elkaar verschillen, want daarmee krijg je juist het omgekeerde effect.

Als je kiest voor een contrast, moet je wel op een andere manier samenhang creëren voor een stylish effect. Laat beide kleuren dan weer ergens anders terugkomen, zoals met je laarzen, een tas of in je haar. 

Accessoires

Natuurlijk speelt kleding een grote rol in er stijlvol uitzien, maar ook andere items kunnen je meer zelfvertrouwen geven en je nóg aantrekkelijker maken. Style je outfit bijvoorbeeld met bijpassende accessoires. Een mooie riem, een sjaaltje, een tas, een zonnebril of goede sieraden. Het zorgt er allemaal voor dat je outfit er net even gekleder uitziet. Met de juiste tas en de juiste schoen ziet zelfs de eenvoudige combinatie van t-shirt met spijkerbroek er fantastisch uit en je look direct up-to-date.

Stylish outfit met accessoires

Draag accessoires waarbij jij je goed voelt. Het gaat niet altijd om hoe opvallend ze zijn of hoeveel ze kosten. Het is belangrijk dat jij je mooi voelt als je accessoires draagt, dus draag vooral niets waar jij je niet fijn bij voelt. Houd je niet van een overload aan glimmende sieraden? Houd het dan lekker subtiel en kies voor de accessoires die jij mooi vindt en het liefst elke dag wilt dragen. 

Tip van de dag

Tot slot de belangrijkste tip van allemaal: draag een hair-do, een make-up look en een outfit waar je je lekker in/mee voelt. Draag niet iets omdat het “in de mode is”, maar omdat jij je er goed bij voelt en het bij je past. Zelfverzekerdheid geeft een vrouw namelijk haar echte schoonheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *