Stijlvolle feestoutfits voor dé feestmaand van het jaar

Vrouwen met trendy feestoutfits

Het jaar is zoals altijd weer omgevlogen. December is aangebroken en dus kan een stijlvolle outfit voor de feestdagen niet ontbreken. Velen kijken al sinds de zomer reikhalzend uit naar de gezelligheid met familie en vrienden, versierde kerstbomen, glaasjes glühwein, kerstmarkten, kerstmuziek en al dat heerlijke eten. De laatste maand van het jaar is super gezellig en druk, want hij zit altijd bomvol leuke activiteiten. Niet alleen daarom zijn we dol op deze periode, ook op fashion gebied spreekt december ons aan. December is echt dé maand dat jij je op kledinggebied helemaal mag uitleven. We trekken voor de feestdagen namelijk vaak alles uit de kast om er tiptop uit te zien. Heb jij niets feestelijks in je kledingkast? No worries! In deze blog vind je de nodige inspiratie om eens lekker uit te pakken met je look. Zo kun je de blits maken met je feestoutfits. Dress to impress!

Feestkleding dames

Voordat het knallend een nieuw jaar tegemoet gaan, hebben we gelukkig nog een paar gezellige, feestelijke dagen op het programma staan. December wordt ook wel dé feestmaand van het jaar genoemd. Erg gezellig, maar met al die borrels, etentjes en feestje op de agenda ervaren we vaak ook veel outfit stress. De feestdagen zijn perfect om je, qua feestoutfit, van je beste kant te laten zien. Je wilt 2019 natuurlijk wel in stijl afsluiten.

Mooie dames met trendy feestoutfits feestdage

Gelukkig hangen de (online) winkels vol met de mooiste feestoutfits en accessoires. Het maakt niet uit waar je naar toe moet, van een gezellige kerstborrel op het werk of met vrienden tot een gala, voor de meest stijlvolle feestoutfits kun je bij Fashionlady terecht. Voor iedere gelegenheid en voor iedere vrouw. Een stressvrije voorbereiding is op deze manier gegarandeerd! You’re welcome.

5x fashionable feestoutfits

De mooiste tijd van het jaar is begonnen! En voor deze bijzondere én gezellige tijd heb je natuurlijk de juiste outfits voor alle festiviteiten nodig. Dat veroorzaakt meestal nogal wat outfitstress bij de mode liefhebbende dames onder ons. Dit jaar hebben we geluk, want de trends van dit moment stralen je letterlijk tegemoet. Bovendien zijn ze perfect met je “gewone” garderobe te combineren. Satijn, leer, metallic, fluweel, glitters; wat is er nu feestelijker dan een flinke dosis glamour en glitters aan je looks toe te voegen?! Kun jij niet wachten om in de meest modieuze, chique en bovenal feestelijke outfits te shinen, maar vind je lastig om feestoutfits bij elkaar te vinden? Dan zit je hier goed! Om ervoor te zorgen dat jij goed voor de dag komt deel ik 5 ideeën voor een geweldige feestoutfit.

1. Feestjurken

Er zijn veel soorten jurken die geschikt zijn voor de feestdagen. Voor elke dresscode is er keuze genoeg. Denk aan prachtige kanten jurken, plisséjurken, en jurken pailetten, maar in een glitterjurk kun je gegarandeerd een goed feestje vieren. Of je nu een borrel van je werk hebt, met je lover romantisch uit eten gaat of een feestje met vrienden hebt. In een glitterjurk word je zeker niet over het hoofd gezien. Sterker nog, je verblindt iedereen letterlijk en figuurlijk met je schoonheid. Meer dan zo’n jurk heb je niet nodig, want je wilt immers niet voor kerstboom aangezien worden. Combineer met een basic zwarte panty en een paar hakken en je feestelijke look is compleet.

Mooie vrouw met glamorous outfit feestdagen

Voor degenen die liever voor safe gaan, is er de zwarte jurk. Een zwart jurkje kan altijd en is klassiek, stijlvol, sexy, mooi en feestelijk tegelijk. De little black dress redt iedere vrouw uit een kledingcrisis, ook met de feestdagen. Lang, kort, met of zonder mouw, strak, a-lijn; voor iedere vrouw is er de perfecte Little black dress.

2. Blazer

Van een goede blazer worden zelfs de meest basic feestoutfits kerst- en oud en nieuw -waardig. Ga voor eentje van een glanzende stof en met een hippe, opvallende print. Met een mooie kanten top eronder en een mooie rok of pantalon creëer je een super vrouwelijke, feestelijke outfit. Je kunt je look nog afmaken met een paar statement oorbellen en glitter pumps. De mogelijkheden zijn eindeloos, kies voor die items waarin jij je prettig en feestelijk voelt.

3. Jumpsuit

Glitter pumps bij feestoutfits

Ben jij niet zo’n fan van jurkjes? Geen probleem! Ook dan is er genoeg keus om feestelijk op de activiteiten te verschijnen. Veel kledingitems zijn geschikt om tijdens de gezelligste maand van het jaar te dragen. Zolang je ze maar op de juiste manier combineert. Wat denk je van een nette broek, een prachtige rok met top of een jumpsuit? Jumpsuit zijn er in allerlei stijlen en je kunt er super vrouwelijk en feestelijk in gekleed gaan. Natuurlijk niet in een denim exemplaar, maar wel in een jumpsuit van velvet of met glitter, kant en een lekker decolleté. Doet het hartstikke goed op feesten en partijen, dus je slaat er nooit de plank mee mis.

4. Party shoes

Pumps zijn bij uitstek dé schoenen waar je look in een handomdraai vrouwelijk, stijlvol en feestelijk van wordt. Want zeg je feestje, dan zeg je party pumps. Kies voor glimmende zilveren of gouden exemplaren of voor pumps met glitters. Glitter is dit najaar één van de modetrends, dus het kan niet glitterig genoeg zijn. Zijn pumps niet voor jou weggelegd? Dan is de hoge-laarzentrend misschien iets voor jou. Een paar stijlvolle hoge laarzen is niet alleen de ideale vervanging voor panty’s, maar staat ook super stylish onder een rokje of jurk. Wat denk je van laarzen met een krokodillenprint? Een populaire print en ook nog eens perfect voor onder al je feestoutfits. Zeker met de lakleren of gladlaren variant creëer je eenvoudig een luxe en stijlvolle, feestelijke look.

Statement oorbellen bij feestoutfit

5. Oorbellen

Jouw look is niet compleet zonder de nodige accessoires om je feestoutfits mee af te stijlen. Statement oorbellen mogen hierbij bijvoorbeeld niet ontbreken. Omdat ze mooi zijn, fonkelend, opvallend en feestelijk. Waar afgelopen jaar de minimalistische oorbellentrend gaande was, mag je tijdens de feestdagen gerust een uitzondering maken met grote oorbellen. Hoe simpel je outfit ook is, met een paar echte blikvangers ben je in direct kerstproof. Daarnaast bereik je met een paar eyecatchers van oorbellen aan de dinertafel meer, dan met een paar killer heels.

Wat trek jij de komende feestdagen aan? Met één van deze items zit je sowieso goed, wat je feestplannen ook zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *