Ben jij binnenkort van plan te trouwen?

Bruidsjurk shoppen

De lente is in aantocht! Wat kijken we er allemaal naar uit. Niet alleen omdat het een heerlijk seizoen is, maar ook omdat er dan een nieuwe collectie bruidsjurken uitkomt. Ben jij het afgelopen jaar of onlangs ten huwelijk gevraagd door jouw grote liefde? Yes! Dan ben je nu vast al hard bezig met alle voorbereidingen. Want als je binnenkort gaat trouwen wil je natuurlijk wel goed voorbereid zijn voor de grote dag. Trouwen is één van de mooiste en meest onvergetelijke momenten uit je leven. Er zijn heel veel dingen waar je rekening mee moet houden als je gaat trouwen, maar het uitzoeken van jouw droomjurk heeft natuurlijk top priority! Op jouw trouwdag wil je niets liever dan er geweldig uitzien in je bruidsjurk, stralen en je een echte bruid voelen.

Ga jij starten met de zoektocht naar jouw bruidsjurk? Dan wil je waarschijnlijk graag weten wat de nieuwste trends zijn op het gebied van bruidsmode. Ik vertel je in deze blog wat er allemaal hot is op het gebied van trouwjurken. Leun lekker achterover en laat je inspireren!

Laatste mode trouwjurken

Het leukste gedeelte van alle voorpret is natuurlijk het shoppen van dé perfecte bruidsjurk. Maar wat zij nu de allertofste trouwtrends op het gebied van trouwjurken voor 2018? De trouwtrends voor dit jaar zijn klassiek en romantisch te noemen, maar ook zeker modern en een tikkeltje sexy. Er is keuze uit veel verschillende stoffen en stijlen. Zo zien we onder andere kant, glitters, losse tops, losse rokken, losse bloemetjes, zeer diepe Winkel met bruidsjurken - bruidsjurkdecolletés en lage ruggen in de voorjaarscollecties terugkomen. De accenten van de trouwjurken worden dit voorjaar in de spotlights gezet.

Is een traditionele witte trouwjurk niet echt jouw ding? Dan heb je geluk! Want 2018 is het jaar van de blush-kleurige trouwjurken. Deze lichtroze bruidsjurken zijn niet alleen super romantisch, maar ook helemaal on-trend. Naast roze jurken, zien we komende lente ook veel trouwjurken met tinten blauw erin. Deze kleur dient om een frisse touch aan je look toe te voegen. Pastelkleurige tinten geven je een bijna prinsesachtige uitstraling. Maar er zijn nog meer leuke trends gespot bij de jurken! Ik heb ze voor je op een rijtje gezet.

Ruches

De voorjaarscollecties bevatten jurken met veel ruche accenten, maar ook complete jurken met ruche. Ruches zorgen voor een super vrouwelijk en dramatische look. Het ligt er maar net aan hoe dramatisch je eruit wilt zien, maar met ruche kan het allemaal dit jaar.

Pofmouwen

Bruidsjurken met pofmouwen zijn het ook helemaal komende seizoenen. Als je graag iets meer huid wilt bedekken, maar er tegelijkertijd elegant uit wilt zien is dit de ideale trend voor jou.

Korsetten

Normaal gesproken draag je een korset onder je jurk, maar dit jaar mag de korset geshowd worden. Iedereen mag de korset zien en ervan genieten. Een korset zorgt voor de ultieme sexy look. Voor een extra sexy touch draag je een korset in combinatie met een baljurk.

Zwart

Zwart gaat nooit uit de mode. Geheel zwarte jurken vallen niet onder de trends van 2018, maar zwarte accenten in trouwjurken zijn deze lente helemaal hot. Het gaat bij deze trend om details, details en nog eens details. Denk hierbij aan zwarte strikken, lijnen, veertjes of zomen die verwerkt zijn in de jurk. Zolang je maar een beetje zwart ziet, het toevoegen van een vleugje zwart maakt jouw jurk compleet.

Strikken

Vrouwen in bruidsjurkWe zien extra grote strikken op de bruidsjurken dit jaar. Vooral om je middel, maar bij sommige ontwerpers kan het ook om je bovenarmen, tussen je sleutelbeenderen of om je nek.

Parels

Kun je ooit genoeg parels hebben? Ik denk van niet. Parels in de vorm van een minimalistisch detail of juist een jurk volledig bezet met parels, het is allemaal even geweldig. Met een trouwjurk voorzien van parels creëer je een charmante en sexy look.

Handschoenen

Naast strikken en parels zijn er ook andere details die om aandacht vragen. Het gaat namelijk om handschoenen dit voorjaar! Bruidshandschoenen zijn misschien een beetje ouderwets, maar in de voorjaarscollecties zijn ze in een nieuw jasje gestoken en zijn ze vrouwelijk en sexy. Lange satijnen, met of zonder knoopjes, lichte, korte of kanten handschoenen, alles kan en alles mag.

Bling, bling

Ook sieraden krijgen de nodige aandacht. Deze keer geen sieraden die groot, groter, grootst zijn, maar juist origineel, afwijkend en bijzonder. Combineer je trouwjurk met mooie sieraden en je hebt de perfecte, unieke look voor jouw trouwdag!

Het is wel duidelijk dat het in de nieuwe collecties allemaal om stralen draait. Schitterende details over de hele jurk is eigenlijk wel dé trend van 2018! Maak je geen zorgen, je zal dé perfecte bruidsjurk vinden. Geef jezelf voldoende tijd om tenminste drie passessies te hebben om je droomjurk uit te kunnen kiezen. Er is voldoende keuze, voor elk type bruid is er een passende trouwjurk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *