Brazilian bikinibroekje voor mooie bilpartij

Het Brazilian bikinibroekje heeft weinig om het lijf. Oftewel, het is kleiner dan we gewend zijn. Dat zal niemand verbazen die ooit in Brazilië was of wel eens een blik heeft geworpen op het carnaval in Rio. Less is more wordt hier altijd wel heel letterlijk genomen. Geen wonder wanneer je bedenkt dat een groot deel van Brazilië in de tropen ligt, dus aan warmte geen gebrek.

Brazilian bikinibroekje tegenhanger van jaren 50 badpak

Afgelopen week bestond de bikini 70 jaar. Dat betekent dat ergens in 1946, vlak na de tweede oorlog dus, vrouwen voor het eerst een bikini aanschouwden. Niet iedereen was meteen enthousiast, maar wie de foto’s van toen bekijkt ziet weinig verschil met 2016. De hoge slip is ook nu weer helemaal in en het strapless bovenstukje wordt dit jaar als bandana of bandeau bikini in de markt gezet. Vrouwen willen net als toen, liever geen ontsierende witte streepjes in hun hals of op de rug. En een mooi figuur.

Brazilian bikinibroekje kan toverenachterkant-paars-triangel-topje-brazilian-broekje-bikini.jpg

Het brazilian bikinibroekje is een trend de andere kant op, want in plaats van langer pijpjes en broek tot de navel, is het brazilian bikinibroekje beduidend kleiner dan wat we normaal gewend waren. Vooral aan de achterkant is de slip smaller, waardoor je meer billen ziet. De trendwatchers of moet ik zeggen verkopers willen je laten geloven dat grote billen hierdoor kleiner lijken en kleine billen voller. Ik wilde dat er zo’n toverbroekje bestond, dan was ik nu rijk.

Te klein brazilian bikinibroekje zit niet lekker

Iedereen die wel eens een te klein bikinibroekje heeft aangehad weet het; dat zit niet lekker. Voortdurend ben je bezig met het naar beneden trekken van de pijpjes, want zo’n klein broekje heeft de vervelende neiging in je bilnaad te kruipen. Zo ook de brazilian bikinibroek. Ze maken mij niet wijs dat je met maat 44 blij wordt van zo’n klein stukje stof en de toeschouwers trouwens ook niet. Een goed passend badpak of wellicht jaren 50 bikini doet denk ik meer voor je figuur. Tenzij je ècht mooie (lees: getrainde) billen hebt à la Beyoncé. Dan is zo’n brazilian bikinibroekje helemaal top.

Crunchy brazilian bikinibroekje

Dit is géén eetbare bikini (ze bestaan wel, echt waar), maar een latin bikinibroekje met een soort gerimpelde naad aan de achterzijde van de billen. De naad deelt de bilpartij in tweeën waardoor je billen ook al weer kleiner of ronder zouden worden. Nu heb ik persoonlijk niets met rimpels, niet tussen mijn ogen en al helemaal niet op een bikini. Het zit gewoonweg niet lekker. Een bikinibroekje zit het fijnst als het van gladde, licht rekkende stof gemaakt is. Zo glad en licht dat het net is alsof je niets aan hebt. Dat zwemt en zont heerlijk. Gerimpelde bikini’s en badpakken hebben veel weerstand in het water én er blijft veel zand in achter. Twee dingen die iedereen, of je nu van zwemmen houdt of niet, vreselijk vindt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *