De nude bh is onmisbaar in jouw lingerielade

Multiculturele vrouwen in nude ondergoed

Geen enkel kledingstuk dat vrouwen zo bezig houdt als de bh. Dat is ook logisch, want een goede bh is onmisbaar. Een bh moet aan nogal wat eisen voldoen. Een goed passende bh biedt niet alleen de perfecte ondersteuning aan je borsten, maar boost ook je zelfvertrouwen. Een goede bh vormt de basis van iedere outfit. Tegenwoordig zijn bh’s er in veel verschillende modellen. Één van de essentials onder de bh’s is de bh in nude kleur. Waarschijnlijk heb jij minimaal één nude bh in je kast liggen. Zo niet, dan is het aan te raden om hierin in te investeren. Deze kleur is echt onmisbaar en zou niet in jouw lingeriecollectie mogen ontbreken. In deze blog vertel ik je waarom dit een echte musthave bh is! Lees je mee?

Nude lingerie, de basic essential

Vooral voor de zomer is het aan te raden om nude lingerie aan te schaffen. Nude is een essentiële basiskleur die niet in je lingerielade mag ontbreken. Hier zijn diverse redenen voor te noemen. Als de zon zich laat zien, hullen we onszelf regelmatig in leuke, zomerse jurkjes, rokjes en jumpsuits. Tijdens het samenstellen van je look merk je waarschijnlijk al snel dat je hier een ander soort lingerie voor nodig hebt.

Strapless nude bh

In de zomer draag je vaak lichtere kleuren dan in de winter en dan wil je natuurlijk niet dat je ondergoed zichtbaar is onder je kleding. En dan komt een huidskleurige bh goed van pas, want deze is niet zichtbaar onder lichte kleding en semi-doorschijnende materialen.

Daarnaast is de nude bh als strapless variant ideaal te combineren onder een strapless jurkje of top. Nude lingerie is ontzettend praktisch en ideaal voor iedere dag onder strapless tops, off-shoulder jurkjes en witte zomer outfits. En draag je een doorschijnende en/of witte broek of jurk? Match je bh dan met een bijpassend slipje. Huidskleurig ondergoed lost al je zomer struggles op!

Verschillende kleuren nude

Leuk en aardig, nude bh’s om je lingerie niet op te laten vallen. Dit werkt uitstekend als je een blanke huid hebt, maar wanneer je een getinte huid hebt, is nude ondergoed juist heel erg zichtbaar. Omdat het erg irritant is om geen lingerie in je huidskleur te kunnen vinden, is daar een oplossing voor bedacht.

Vrouw in nude bh musthave

Iedere vrouw verdient het om zich mooi en elegant te voelen met haar eigen vorm en kleur. Huidtinten variëren van zeer licht tot chocoladebruin. Waar je voorheen uit één huidskleurige bh kon kiezen, kan je tegenwoordig uit verschillende nude kleuren kiezen. Elke vrouw kan nu de handige nude bh’s en onderbroekjes dragen, welke huidskleur ze ook hebben. Voor elke huidkleur is er de juiste nude. Van lichtbeige tot heel donkerbruin. Lingerie die bij elke unieke huidskleur past. Zo kan iedere vrouw altijd de juiste bh vinden, die perfect matcht met haar huidskleur. Nude for all!

Ultieme tip; wissel bh’s af

Collectie huidskleurige bh's

In de zomer is huidskleurige lingerie een goede keuze. Het is misschien niet een hele charmante kleur, maar zeker wel de handigste. Al is er tegenwoordig zelfs sexy lingerie in nude tinten verkrijgbaar. Onder witte en andere lichte kleuren kleding zal lingerie in huidskleur (bijna) niet opvallen. Doordat de huidskleurige bh onzichtbaar is en je ‘m ook nog eens met iedere outfit kunt matchen, wordt deze basic tijdens de warmere maanden intensief gedragen. Je kunt lekker uitpakken met je favoriete jurkjes en zorgeloos van je lichte looks genieten. Houd er wel rekening mee dat je bh sneller af is, als je ‘m veel draagt. De ondersteuning wordt minder en daarom is het aan te raden bh’s af te wisselen en wellicht meerdere exemplaren van de huidskleurige bh aan te schaffen. Kom maar door met die zomer outfits!

Met een nude bh in je collectie ben je overal op voorbereid. Heb jij nog geen huidskleurig ondergoed in je kast of is jouw nude bh aan vervanging toe? Bekijk onze collectie nude lingerie hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *