Deze trend is dit najaar onmisbaar in je garderobe

Off-shoulder trend

Nog even en de zomer loopt ten einde, en de herfst doet zijn intrede. De korte, luchtige items in je kledingkast kunnen vervangen worden door warmere kledingstukken. Onlangs heb ik de trends voor dit najaar met je gedeeld, in deze blog is het tijd voor een andere trend die dit najaar niet in je kledingkast mag ontbreken. Welke modetrend dat is, lees je hier!

Musthave trend voor het najaar

De herfst is in zicht en dat betekent dat jij je kledingkast weer een opfrisbeurt mag geven. Met de trends voor de komende seizoenen kun je alle kanten op, dus dat is mooi meegenomen. Tijdens de overgang van de zomer naar de herfst kan het nogal lastig zijn om je te kleden. Ook wel het tussenseizoen genoemd. Dit najaar wordt de keuze iets eenvoudiger gemaakt door de comeback en tegelijkertijd blijvende trend; de off-shoulder.

Off-shoulder

De off-shoulder trend is ideaal bij de overgang van het zomerseizoen naar de herfst. Was jij al fan van de off-shoulder trend? Dan kan jij je geluk niet op, want deze trend is ook volop in de najaarscollecties gespot. Kledingitems met off-shoulder zijn dan ook een absolute musthave voor het aankomende seizoen. Nu de uitverkoop van de zomercollectie ten einde loopt, is het tijd om voor het najaar in te slaan. De off-shoulder trend kan dus zowel in de zomer als in de herfst en winter, en is daardoor een basic die jij aan je garderobe kan toevoegen.

Onmisbare items

De off-shoulder is een echte eyecatcher voor je outfit. Deze trend staat volop in de spotlight dit najaar en er zijn vele items gespot. Denk aan blouses, jurkjes, tops en truien. Stuk voor stuk items die op een subtiele manier een stukje huid laten zien en zo een echte eyecatcher zijn voor je outfit. Daarbij zijn de stylingsmogelijkheden eindeloos. Deze trend is er in talloze variaties en je kunt er verschillende looks mee creëren. Daardoor zijn off-shoulder items praktisch, veelzijdig en tegelijkertijd elegant. Met gepaste accessoires maak je je outfit met dit meesterstuk helemaal af.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *