iPhone 7 hoesje, een trendy beschermer

iPhone 7 hoesje

Je bent blij met je iPhone 7 en gebruikt ‘m eigenlijk de hele dag. Natuurlijk wil je dat deze er net als jij zelf fashionable uitziet en goed beschermd wordt. Met de sterke en trendy iPhone 7 hoesjes van Casimoda gaat dat zeker lukken. De hoesjes van Casimoda onderscheiden zich door hun kwaliteit en originaliteit. Ze worden in-house ontworpen en gemaakt met de hulp van bevlogen illustrators en online creators die op de hoogte zijn van de laatste trends. Elke week zie je nieuwe prints, waarmee je een statement kan maken wat betreft je glamourgehalte, je humor of je voorkeuren op het gebied van lifestyle. Je iPhone 7 wordt zo nog meer een verlengstuk van jezelf. Het is lastig te kiezen uit zoveel leuke prints.

Beschermend en praktisch

iPhone 7 hoesjes miPhone 7 hoesjeoeten natuurlijk een uitstekende kwaliteit hebben, die je high-end toestel waardig is. De collectie van Casimoda is stevig, slijtvast en duurzaam. Je kunt kiezen voor een flipcase van PU leer voor volledige bescherming rondom en met vakjes aan de binnenkant voor pasjes of briefgeld. De siliconenhoesjes zijn sterk en flexibel, sluiten perfect aan en hebben een iets opstaande rand om het scherm extra bescherming te geven. Bij de hardcases heb je altijd keuze uit een plastic bumper of siliconen bumper met fijn reliëf aan de zijkant voor extra grip.

Origineel en matching

De iPhone 7 hoesjes van Casimoda kun je moeiteloos laten aansluiten bij de rest van je outfit en stijl. De luxueuze marble-collectie met een trendy twist verveelt niet gauw en laat je stijlvolle kant zien. Je liefde voor bepaalde dieren, make-up of fashion toon je via je telefoonhoesje en je levensvisie maak je duidelijk met een van de vele originele quotes op de iPhone 7 hoesjes. Vrolijke bloemenprints accentueren je zonnige en kleurrijke karakter en flonkerende glitters in allerlei tinten maken jou en en je iPhone 7 instant glamorous. Bij Casimoda kun je iPhone 7 hoesjes laten personaliseren, zodat ze helemaal uniek worden. Wil je het design van je iPhone 7 zelf laten shinen, dan kies je voor transparante hoesjes in dezelfde tint als je toestel.

Omdat de iPhone 7 hoesjes voordelig zijn, kun je er meerdere aanschaffen voor steeds een andere uitstraling. Matching iPhone 7 hoesjes samen met je BFF zorgen voor nog meer saamhorigheid. Je vindt bij Casimoda ook voor veel andere merken en types deze comfortabele en toffe hoesjes, kijk maar bovenaan de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *