Brazilian bikini broekjes, ben ik daar niet te oud voor?

Brazilian bikini broekjes veroveren nu ook het strand van Nederland. Al was het maar omdat het zo ontzettend heet is. Wie wil er nu meer aan hebben dan strikt noodzakelijk wanneer de mussen dood van het dak vallen? Nu de billen er mogen zijn, willen we ze ook laten zien.

Brazilian bikini broekjes te klein?Perfect back of a beautiful woman in colorful bikini

Ze zijn vooral aan de achterzijde een stuk kleiner dan dat wij gewend zijn. Zo’n bikini broekje vereist dan eigenlijk ook wel dat je het één en ander aan sport hebt gedaan waardoor je billen niet hangen en geen plooien vertonen. En dus doen de sportscholen goede zaken, vooral in mei en juni. Ook een haircut is noodzakelijk, een Brazilian* wel te verstaan.

Billen trainen voor bikini.

Een utopie? Nee, billen kun je net zo makkelijk trainen als je biceps. Alleen heeft de ene dame wel meer aanleg dan de andere om mooie ronde billen te krijgen. Plus dat als er al heel wat cellulitis of striae zichtbaar is, je dat eigenlijk nooit meer mooi glad krijgt. Maar rimpels op je kont, dat hoeft dus niet als je je billen van het begin af aan goed gebruikt. Veel lopen, buigen en horizontale bekkenbewegingen zijn niet alleen goed voor je rug, maar ook je billen. Lukt het helemaal niet, dan laat je die bikini gewoon links leggen en koop je een schattig jaren 50 badpak. Hoef je je nooit meer zorgen te maken om zakkende billen of borsten in zo’n elastisch harnas.

String of Brazilian bikinibroekjes?

De string was een tijdje best populair als bikinibroekje, maar ook wel heel erg bloot. Bovendien zit een touwtje tussen je billen gewoon niet lekker. Ook de postzegel aan de voorkant aan twee touwtjes die we vorig jaar nog zagen, is het niet helemaal geworden. Want gek genoeg is meer, soms ook minder. En dat geldt vooral voor kleding. Dat je wanneer het broekje net iets meer bedekt, eigenlijk mooier bent en misschien zelfs wel sexyer dan met zo’n veter in je bilnaad. Want hoe bloter, hoe kritischer je bekeken wordt .

Brazilian bikinibroekjes of jaren 50 badpak?

Ik weet niet of het onderzoek al uitgevoerd is, maar het zou best kunnen, dat het een nek aan nek race wordt. Want ook de hoge bikinibroekjes van de jaren 50 badpakken zijn heel erg vrouwelijk. Plus dat ook vollere dames zich er best in kunnen vertonen, zonder dat je er drie keer week voor naar de sportschool hoeft…

Brazilian of braziliaans

Alles waar Brazilian of Brasil voor staat is ofwel tropisch, ofwel kokend heet, ofwel super sexy. Hot& spicy, ook daar staat Brazilië bekend om. Dat is ook de reden dat het halve bikinibroekje de naam Braziliaans gekregen heeft. Brazilië staat bekend om zijn mooie vrouwen die bovendien zeer temperamentvol zijn. De dames ademen een soort van sensualiteit uit die wij koele Hollanders niet kennen. Half ontblote billen horen daar blijkbaar ook bij. Ze schudden er ook nog eens flink mee. En dat doen ze zonder gêne. Salsa!

Trots met Brazilian bikinibroekjes

De dames zijn trots op hun lijf, of dat nou spectaculair gespierd is of niet. Zij weten gewoon dat het mannen eigenlijk ook niet zoveel uitmaakt. Het gaat tenslotte niet om de Brazilian bikinibroekjes maar wat die broekjes verborgen houden. Seks is onlosmakelijk verbonden met de Braziliaanse cultuur, of moet ik zeggen temperatuur?

  • Brazilian slaat op een streepje schaamhaar wat blijft staan. De rest wordt vakkundig verwijderd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *