Creëer nieuwe looks met deze kleurcombinaties

Roze en groen kleurcombinatie

Heb jij ook weleens van die momenten dat je uren voor de kast staat, maar niets kunt vinden om aan te trekken die dag? Of van die dagen dat je het idee hebt dat je elke dag hetzelfde draagt? Het is mogelijk om je garderobe een boost te geven, zonder dat je daarvoor perse voor moet shoppen. Hoe ideaal klinkt dat? Door eens wat onverwachte kledingcombinaties te maken, creëer je nieuwe looks met de items die je al hebt. Onverwacht betekent dan niet de meest voor de hand liggende keuzes als helemaal in het wit, helemaal in het zwart of zwart op wit natuurlijk. Nee, dan heb ik het over het combineren van kleuren waarvan wordt gezegd dat ze niet samen kunnen. Onverwachte kleurcombinaties die nu hartstikke trendy zijn.

Om je op weg te helpen heb ik een aantal styling combinaties voor je op een rijtje gezet waarmee jij dit seizoen de show steelt!

Rood en roze

Het is zo’n beetje stijlregel nummer 1: rood en roze draag je niet samen, want dat vloekt. Het zijn dan wel de twee meest vloekende kleuren, maar toch je ze heel goed combineren. Het ligt allemaal aan de tinten die je gebruikt. Zolang je deze Rood - roze kleurcombinatie twee kleuren goed met elkaar combineert heb je een hele gave outfit. Dit seizoen gaan we deze kleurcombinatie opvallend veel zien. Geen enkele kleurenclash is dit jaar eigenlijk te gek, het kan allemaal. Het wordt dan ook een vrolijke boel in het straatbeeld. Denk aan de combinatie van een rode broek met een roze trui of een roze blouse op een rode kokerrok. Voor dames die weinig kleur dragen, is dit een hele heftige trend. Denk aan de combinatie van een rode broek met een roze trui of een roze blouse op een rode kokerrok. Stiekem ben ik wel fan van deze modetrend. 

Als je rood met roze combineert laat je opvallende prints achterwege. Dat maakt je outfit te druk. Als je nog niet all the way wilt gaan, is het goed om er een neutrale kleur bij te dragen. Bijvoorbeeld een zwarte of witte jeans. Als je nog heel erg moet wennen aan deze stijl, kun jer ook voor kiezen om eerste rode en roze accessoires met elkaar te combineren. Dat maakt deze look voor iedereen draagbaar.

Kakigroen en roze

Bij een goed gestylede outfit gaat het allemaal om de juiste mix van materialen, kleur en contrast. Sommige combinaties werken nu eenmaal beter dan andere. Een match made in heaven is de combinatie van donkergroen en roze. Dit is een luxueuze kleurcombinatie met een vleugje vrouwelijkheid. Groen is dit jaar één van de trendkleuren. Bij een tint die in de natuur voorkomt, zoals groen, zijn bijna alle kleuren goed te combineren. Wil je het roze laten opvallen? Dat kan met deze combi. Het roze zal er namelijk meteen uitspringen. Met een groene top en een roze blazer bijvoorbeeld ben je helemaal on trend! Het roze in de outfit geeft het donkergroen een zacht randje, prachtig! Door met deze twee kleuren te spelen, creëer je een hele fashionable look. Kakigroen met roze is echt een hit!

Geel en blauw

Blauw is een kleur die nog wel eens onderschat wordt. De kleur ziet er zo gewoon uit, maar er zijn veel nuances. Blauw is een basiskleur, daarom komt die relatief vaak voor bij kleding, denk maar Geel en blauw kleurcombinatie aan de spijkerbroek. Geel is een kleur die veel vrouwen moeilijk vinden om te combineren. Het is echter onjuist dat deze kleur moeilijk te combineren is. Het fijne van de deze kleur is namelijk dat je het ook gewoon met denim kunt combineren. Iedereen heeft wel een goede jeans in z’n kast liggen en daarom is dé trendkleur van dit voorjaar een hele makkelijk kleur om te combineren en een kleurrijke outfit te creëren. Er zijn verschillende tinten geel, waardoor er voor iedereen een tint is die je goed staat. Geel staat voor optimisme, warmte en vrolijkheid en dat past precies bij het lenteseizoen! 

Geel en zilver

De kleur geel spreekt veel mensen aan. Bijna iedere vrouw vindt het een mooie kleur om te zien, maar tegelijkertijd vinden veel vrouwen dat geel hen niet staat. Goed nieuws! Doordat er verschillende kleuren geel zijn, zit er ook voor jou een geel tussen. Naast blauw gaat ook zilver goed met geel. Waarom niet deze twee grootste trends met elkaar combineren? Door deze tinten te combineren krijg je een heel apart, maar speels effect wat heel gaaf is. Metllic hoef je dus zeker niet alleen met zwart te dragen, maar kan ook heel goed met geel als je wel toe bent aan iets anders. Wil je een lekkere opvallende outfit? Ga dan voor een vrolijke gele jurk met zilver accenten. Vind je dit toch iets te heftig? Begin dan klein en kies er eerst voor om een geel metallic item, zoals een tasje bij je outfit te matchen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *