Dit zijn de jeans trends van 2022

Jeans trends 2022

De spijkerbroek is toch wel ons meest favoriete kledingitem. Denim kan namelijk op ontzettend veel manieren gecombineerd worden en is daarom onze fashion held in het dagelijkse leven. Daarbij kan je een spijkerbroek op vrijwel elk moment en naar bijna alle gelegenheden dragen. Zweer jij ook bij jeans? Dan ben je vast benieuwd wat de jeans trends zijn voor dit jaar. Ik heb ze in deze blog voor je op een rijtje gezet!

Jeanslover

De spijkerbroek is al jarenlang niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Inmiddels zijn ze er in veel verschillende soorten en maten. Naast de basic modellen zijn er elk jaar ook weer een aantal nieuwe trends te spotten. Sta jij ook weer te trappelen om de jeans trends van dit jaar te ontdekken? Ik heb de meest populaire modellen voor 2022 voor je verzameld. Deze modellen tillen je denimlook gegarandeerd naar een hoger niveau!

Jeans trends 2022

Welke jeans mogen er dit jaar niet in je garderobe ontbreken? Je leest ze hieronder!

Lichte jeans

Een spijkerbroek met een lichte wassing is altijd goed en kan vrijwel ieder seizoen gedragen worden. Ook dit voorjaar trekken we de lichtgewassen variant weer uit de kast! Hoewel je natuurlijk alle denimkleuren gewoon continue kunt blijven dragen, springt de lichte jeans er toch wel bovenuit. Lichtblauwe spijkerbroeken staan prachtig in combinatie met de neutrale kleuren, wat eveneens een grote modetrends is. Naast lichtblauw horen witte, crèmekleurige en zandkleurige jeans hier ook bij. Perfect voor de lente en de zomer.

Wijde jeans

Ook in 2022 zijn de wijde spijkerbroeken weer van de partij. De afgelopen was dit al een trend, en het is een blijvertje. De skinny jeans lijkt zo goed als uit het straatbeeld verdwenen en overgenomen te zijn door de wijde jeans. Dit model is ter herkennen aan de losse fit, fijne, comfortabele pasvorm en natuurlijk de wijde pijpen. Eindeloos te stylen met de kledingitems uit je kast voor verschillende fashionable looks. Van stoer tot casual met sneakers en chic.

Straight

Net als vorig blijven we de spijkerbroek met rechte pijpen ook dit jaar zien. Dit model spijkerbroek wordt gekenmerkt door een rechte, smalle pijp die veelal tot boven de enkel reikt. Ze zijn een perfecte allrounder en met werkelijk ieder kledingitem te combineren.

Patchwork

Zie jij een opvallende jeans wel zitten? Dan is deze trends wel iets voor jou. Patchwork is namelijk hot! Bij deze trend wordt de spijkerbroek van verschillende stukken denim tot één geheel gemaakt, of er zijn losse stukken denim op de spijkerbroek geplakt. Dit zorgt voor een speelse look en is ideaal wanneer je op je basic jeans uitgekeken bent. Een unieke modetrend waarmee je je outfits nieuw leven in blaast.

Donkere wassing

Naast lichte spijkerbroeken, maken donkere spijkerbroeken een comeback dit jaar. Jeans met een donkere wassing is in trek! Ga bij voorkeur voor een exemplaar met een ongewassen afwerking, oftewel een raw denim outfit. Ideaal om een classy, stylish look mee te creëren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *