Één van de meest favoriete combinaties ooit: zwart-wit

Vrouw met zwart-wit outfit

Met de kleuren zwart en wit kan je natuurlijk eindeloos combineren. Sterker nog: makkelijker dan dit wordt het niet. Als je van simpel en tijdloos houdt, is deze monochroom trend, dé trend voor jou. Je hebt de trendgevoelige kleurencombinaties, combinaties die heel erg hot zijn in een bepaald seizoen en daarna vaak weer snel vergeten worden. Heel leuk, maar de zwart-wit combinatie is er eentje die met kop en schouders boven de rest uitsteekt. Deze combinatie is toch wel één van de meest favoriete combinaties ooit. Deze trend gaat al jaren mee en zien we ieder seizoen weer terugkomen. Ook dit jaar kunnen we mode zonder deze geniale kleurencombinatie voorstellen. Waarom? Omdat je met twee tinten in één outfit altijd, maar dan ook altijd, goed zit.

Fashion, zwart-wit outfitAbsolute musthave

Zwart-wit is de meest veilige kleurencombinatie die er is en de relatie tussen deze twee niet-kleuren houdt altijd stand. Het kleurenpallet bestaat bij deze “trend” enkel en alleen uit zwart en wit. Deze klassieke trend is samen met de “alles in één kleur” trend de makkelijkste trend om een outfit mee samen te stellen. De perfecte zwart-wit combinatie is voor elke gelegenheid geschikt en mag daarom absoluut niet in je garderobe ontbreken. De gouden regel hierbij is dat je outfit bestaat uit zwarte én witte items. Om niet een saai geheel van je outfit te maken moet je het alleen wel op de juiste manier stijlen.

Vrouw met zwart-wit lookInspiratie

Ben jij ook zo gek op deze trend? Dan kan een dosis inspiratie vast geen kwaad. De zwart-wit combinatie zorgt voor een nieuwe definitie van vrouwelijkheid. De monochroom trend is op vele manier te dragen: romantisch, maar ook op de stoere manier. Hoe kan je deze klassieke kleurencombinatie het beste combineren? Combineer een zwarte broek of rok met een witte blouse of top. Maak je outfit af met een paar witte sneakers of hoge hakken en een zwarte tas. Jumpsuits zagen we vorige seizoen ook al in het straatbeeld. Dit jaar zijn ze een blijvertje en niet weg te denken uit het modebeeld. Kies voor een witte jumpsuit en combineer het met een zwarte blazer of een leren bikerjacket voor een stoerdere look. Draag er een paar zwarte killer heels bij en je outfit is helemaal compleet. Shoppen maar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *