Ga jij voor sportief of sexy ondergoed?

Vrouw met sexy ondergoed

Ondergoed. Je draagt het iedere dag en samen met de juiste bh vormt het de basis van je garderobe. Ongeacht de gelegenheid of je leeftijd, je draagt elke dag ondergoed. Vaak wordt ondergoed gezien als iets praktisch, maar het perfecte ondergoed kan een groot verschil maken in hoe je je voelt. Je kledingstijl geeft veel weg van wie je bent, de manier waarop je je kleedt is een stukje van je persoonlijkheid. Wist je dat ondergoed ook iets te maken heeft met je persoonlijkheid? Ja, zelfs de niet zichtbare kledingstukken kunnen wat over je zeggen. Een groot gedeelte van je zelfverzekerdheid wordt namelijk bereikt door het dragen van het juiste ondergoed. Wanneer de basis niet goed is en niet comfortabel aanvoelt, straal je dit ook naar buiten uit. Ondergoed zorgt juist voor de finishing touch voor de perfecte look.

Ondergoed voor dames is er in veel verschillende soorten en modellen. Welke soort ondergoed past het beste bij jou? Ga jij voor sportief of juist sexy ondergoed?

Ondergoed of lingerie?

De termen ondergoed en lingerie worden regelmatig door elkaar gebruikt, terwijl er toch een aantal kenmerkende verschillen zijn tussen beide.Technisch gezien behoort alle lingerie tot de groep ondergoed, maar niet al het ondergoed is ook lingerie. Zeg je ondergoed, dan denk je aan comfortabele onderbroekjes en bh’s, die over het algemeen uit praktisch oogpunt worden gedragen. Ondergoed heeft comfort, ondersteuning en extra Divers ondergoedwarmte als belangrijkste functies. Lingerie daarentegen wordt meestal gedragen om te verleiden en om er mooier en sexy uit te zien. Lingerie heeft namelijk als voornaamste doel om sensualiteit uit te stralen. Ondergoed versus lingerie, oftewel gemak versus verleiding. Vrouwen voelen zich meer vrouw bij het dragen van lingerie, het geeft net dat stukje extra elegantie.

Het belangrijkste verschil zit hem dus in het ontwerp, aangezien het uiteindelijke doel van ondergoed anders is dan van lingerie. Kortom, ondergoed is meer dan een simpele kledingkwestie, er zit een heuse levensfilosofie achter. Jouw keuze onthult heel veel over jouw persoonlijkheid. Maar wat is nou favoriet onder de Nederlandse vrouw? Het antwoord heeft mij verbaast. Uit eerder onderzoek is namelijk gebleken dat maar liefst 80% van de dames (tussen de 16 en 35 jaar) voor praktisch en comfortabel ondergoed, dus sportief ondergoed kiest. Sexy lingerie komt daarna pas, op nummer 2! Tevens is uit dit onderzoek gebleken dat de helft van de vrouwen lingerie niet als onderdeel van haar dagelijkse outfit ziet. Toch voelt driekwart van de vrouwen zich een stuk zelfverzekerder als zij hier wél aandacht aan besteed.

Wat voor type ben jij?

De meeste vrouwen dragen dus meestal sportief ondergoed en kiezen af en toe voor lingerie. Bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid. Andere vrouwen dragen altijd en overal sexy lingerie. Onder welke categorie val jij? Hoor jij bij de sexy types of ben je een praktisch type? Of bewandel jij juist de gulden middenweg. Wat voor type je ook bent, er zijn tegenwoordig zoveel verschillende soorten ondergoed dat er voor elke (type) vrouw Basic ondergoedwat wils is. Twyst heeft een enorm uitgebreid assortiment ondergoed. Slips, strings, hipsters, de oma-onderbroek, boxers, bh’s, bralettes, tops, noem maar op. De grote collectie bestaat uit meer dan 3.500 items. In hun online webshop is er genoeg om uit te kiezen. Van ondergoed en lingerie in basistinten tot felle kleuren en met of zonder prints. Alle items zijn van topkwaliteit, topmerken zoals Björn Bjorg ontbreken daarbij niet.

Als het om boxenshorts gaat, is Björn Borg een absolute klassieker. Dit merk is niet meer uit de wereld van zowel het herenondergoed als het damesondergoed weg te denken. Want alles waar Björn Borg zo bekend om is, is er natuurlijk ook voor de dames. Tegenwoordig verkoopt Björn Borg damesondergoed over de hele wereld en is het één van de populairste merken van dit moment voor sportief ondergoed. De tailleband, opvallende prints en authentieke pasvorm zijn de belangrijkste kenmerken van deze boxers. De Björn Borg boxers uit de collectie van Twyst zijn van hoge kwaliteit en hebben prachtige, kleurrijke vrouwelijke designs. De komende collectie zal dat weer benadrukken. Waar je ook naar op zoek bent, er zijn oneindig veel mogelijkheden als het om ondergoed gaat.

Verwen jezelf met het perfecte ondergoed en shop je favoriete exemplaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *