Mijn vijf favoriete kledingitems voor de herfst en winter

Jurk - kledingitems

Hallo fashionista’s! Het is volop herfst en we gaan langzaam richting de winter. Wat gaat de tijd toch snel! Ook al is de zomer mijn favoriete seizoen, er zitten wel voordelen aan het najaar. Het is knus, gezellig en er zijn leuke nieuwe trends. De inhoud van je kledingkast mag weer eens grondig onder de loep worden genomen. Een aantal items kunnen, na een half jaar uit mijn zicht te hebben gelegen, weer gedragen worden. Sommige kledingstukken gaan gelukkig niet snel vervelen en kunnen met gemak een aantal seizoenen mee. Maar natuurlijk mogen er ook nieuwe items worden aangeschaft. De herfst vind ik qua kleding een leuk seizoen. Bij Fashionlady zijn weer hele leuke items binnengekomen die zeker de moeite waard zijn om aan je herfstgarderobe toe te voegen. Is jullie garderobe al up to date? Vandaag deel ik mijn favoriete herfst kledingitems van dit moment.

Warm vest - kledingitemsVest

Nu de donkere en koudere dagen een feit zijn, is het tijd om de warme vesten en truien weer uit de kast te halen. Hoewel ik de zomer toch wel een beetje mis, ben ik wel blij dat ik weer vesten kan dragen. Ik draag heel graag vesten en mix ze dan ook regelmatig met de rest van mijn outfit. Vooral de lange vesten zijn mijn favoriet. Deze fijne essential is een onmisbaar item in mijn garderobe! Lange vesten zijn zacht, warm, trendy, ze zijn makkelijk te combineren met andere kledingitems en je kunt je er lekker in verschuilen.

Meestal draag ik ze over een jurkje of een rokje, maar af en toe draag ik ze ook met een spijkerbroek en een paar sneakers of laarsjes. Door een lang vest met een jurkje te combineren, kan je je zomerjurkjes gewoon blijven dragen in het najaar! Mijn favoriete kleuren voor het herfst- en winterseizoen zijn zwart, grijs, kaki, okergeel, beige en (oud)roze. Een okergeel vest of een vest in de kleur roze staat heel mooi bij een zwart jurkje of een zwarte broek.

Jurk

Een jurk is het meest veelzijdige kledingstuk in mijn garderobe. Mijn kast hangt vol met jurkjes, van lang tot kort, met korte mouwen of lange mouwen en van verschillende materialen. Jurken staan super vrouwelijk, zijn overal mee te combineren en met een jurk is je outfit in één klap klaar! Jurkjes draag ik dan ook heel vaak en zijn zeker één van mijn favoriete kledingitems. In het najaar kies ik vooral voor jurkjes met lange mouwen, maar ook sweater jurkjes, oversized jurken en een mooie strakke jurk met col zijn onmisbaar voor het najaar! Met deze jurkjes ga ik warm én stijlvol de herfst en winter door.

Rok

Van rokjes ben ik ook een enorme fan. Minirokjes, a-lijn rokjes, zwierige rokjes, lange rokken, kokerrokjes of een leren exemplaar. Ik heb ze allemaal. Rokjes zijn gelukkig niet alleen in de zomer te dragen, ook in het najaar zijn rokjes hartstikke leuk! Weliswaar niet met blote benen, maar lekker warm met een mooie panty of maillot. Met de rok kun je een fantastische vrouwelijke stijl creëren en je mooiste vormen benadrukken. Afhankelijk van wat je erop draagt kan je met de rok diverse looks stijlen. Daarnaast is de rok met verschillende items te combineren, je kunt er alle kanten mee op! Om deze redenen is de rok ook in de herfst en winter één van mijn favoriete fashion items. In het najaar draag ik één van mijn rokjes het liefst met een trendy oversized trui, een panty en een paar laarzen. Met deze combinatie ben je dit jaar helemaal on-trend!

Warme winterjas - kledingitemsJas

Een goede, warme winterjas is onmisbaar in je garderobe! Er gaat niets boven een mooie winterjas, het is misschien wel het belangrijkste item in mijn garderobe. In het najaar draag ik het liefst lange jassen of mantels. Een lange jas is lekker warm, functioneel en erg stijlvol. Een goede en mooie winterjas moet voor mij warm zijn, mijn vrouwelijke kant benadrukken en goed bij mijn outfits passen. In Nederland dragen we de jas het hele jaar door. Een fijne zomerjas dient weer aan hele andere eisen te voldoen dan een winterjas. Eigenlijk ben ik elk seizoen weer op zoek naar de perfecte damesjas voor het nieuwe seizoen.

Voor het najaar gaat mijn voorkeur uit naar een jas die donker is van kleur, zoals zwart, grijs, camel of olijfgroen. Dit zijn ideale kleuren, want ze matchen heel goed met mijn de andere items in mijn kledingkast. Inmiddels heb ik een aantal jassen in mijn kast die ik het liefst combineer met een heerlijke, warme sjaal in een mooie kleur! Voor wat voor exemplaar ga jij deze winter?

Laarzen

Tijdens de herfst is het ook weer tijd voor een update van je schoenenkast. Laarzen zijn volop aanwezig in de najaarscollecties en dit is dan ook mijn favoriete schoeisel in deze tijd van het jaar. In de zomer draag ik heel graag sneakers, sandaaltjes en pumps, maar in de herfst en winter kies ik voor laarzen. Als de herfst in aantocht is, vind ik het ieder jaar erg leuk dat ik mijn laarzen weer uit de kast tevoorschijn kan halen. Dit kunnen enkellaarsjes zijn, langere laarzen of mooie overknee laarzen, allemaal met of zonder hak. De afgelopen jaren heb ik een aantal mooie paar laarzen verzameld. Eigenlijk mogen laarzen (kort en lang) in geen enkele schoenengarderobe ontbreken.

Laarzen zijn trendy en hip en kunnen casual, sportief of chique zijn. Dit is onder andere afhankelijk van wat je er bij draagt. Je kunt er eindeloos mee combineren en dat vind ik het grote voordeel van laarzen. Ze maken mijn outfit af. Laarzen staan erg mooi bij jurkjes en rokjes die bijna dagelijks draag. Daarom behoren laarzen ook tot mijn musthaves voor het najaar.

Wat draag jij het liefst tijdens het herfst- en winterseizoen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *