Populairste modetrends van 2023

Modetrends musthaves 2023

De winter is nog in volle gang en dan is het extra leuk om te kijken welke trends dit jaar populair zijn. Zoals elk jaar is het afwachten we we in de (online) winkels gaan zien. Goede voorspellingen doen is altijd lastig maar aan de hand van de modeshows die recent hebben plaatsgevonden, kunnen we in ieder geval alvast vooruitblikken. Wat zijn dit jaar de modetrends? Je ontdekt het in deze blog!

Modetrends

Welke trends kunnen we dit jaar niet zonder en welke trends kunnen we beter aan ons voorbij laten gaan? Met het voorjaar dat langzaam in zicht komt, is het tijd om je garderobe alvast een update te geven. Scrol snel verder voor de populairste modetrends die ons dit jaar te wachten staan.

Musthaves 2023

Ben jij ook alvast aan het fantaseren over het voorjaar? Omarm dan je inner fashionista en geniet van de populairste modetrends van dit jaar. Met deze items loop jij er helemaal in stijl bij voortaan!

Moulin rouge

Kant is een trend die we heel veel gaan zien dit jaar. Kant komt ook terug bij de moulin rouge trend, maar wordt als materiaal heel populair. Alles mag namelijk van kant zijn. Denk aan korsetten, rokken, tops, slipdresses en nog veel meer. Een mooi bustier of korset mag tegenwoordig gezien worden. Boudoir-achtige outfits vieren hoogtij dit voorjaar en is helemaal on-trend als alledaagse look. Combineer bijvoorbeeld een mooie kanten top met je favoriete jeans. Hoe uitdagender, hoe beter.

Doorschijnend

Voortbordurend op de vorige trend is er ook veel gebruik gemaakt van doorschijnende stoffen voor de nieuwe collecties. We gaan in 2023 niet meer verbergen. We gaan doorschijnende tops, blouses, slipdresses, broeken en zelfs compleet doorschijnende pakken dragen.

Denim all-over

Double denim verdwijnt nog niet uit het modebeeld. Ook dit is één van de modetrends voor dit jaar en dat betekent dat we onze favoriete denim items naar hartelust kunnen combineren met elkaar. Dit keer niet alleen kleding, maar ook schoenen en tassen, en in de meest verwassen tinten die je maar kunt bedenken!

Grunge

We blijven nog even in de wereld van denim en jeans, want dit jaar maakt de grunge trend een come back. Wel in een modern jasje met een sophisticated touch. Denk aan een destroyed jeans gestyled met een grunge t-shirt. Een paar sneakers eronder en je grunge outfit anno 2023 is ready.

Metallics

Zilveren metallics gaan de komende maanden eveneens een grote rol spelen in het straatbeeld. Deze metallics is alles wat je nodig hebt voor een fashionable look. Van tops tot broeken, korsetten en zelfs verwerkt in schoenen en accessoires. Gedurfd, maar stralend!

Basics 2.0

Net als de grunge trend zijn ook basics terug van weggeweest. De basics waar we dit jaar voor gaan, zijn wel van de hoogste kwaliteit en daarmee word je outfit met deze items allesbehalve basic. Zo is de witte tanktop een blijvertje, en vullen we onze garderobe aan met basics als een duurzame spijkerbroek en de houthakkers blouse. Combineer dit met een paar trendy boots en je outfit is helemaal stylish!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *