Slanker lijken? Met deze broeken kan dat

Wijde broeken met streepjes tip fashionable

Wie wil er nu niet iets slanker lijken dan je werkelijk bent? Uiteraard is ieder lichaam mooi en ben je goed zoals je bent, maar een beetje hulp kan nooit kwaad toch? Er zijn nu eenmaal een aantal kledingstukken die je slanker maken en de aandacht meer naar je pluspunten trekken. Een aantal broeken kun je benen bijvoorbeeld slanker laten lijken. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is het juiste exemplaar! Ik laat je met liefde weten met welke broeken jij je benen je optisch slanker kunt maken.

Slanker lijken met broeken

Sta jij je regelmatig in de sportschool uit te sloven en/of heb je haast alle diëten geprobeerd, omdat je niet tevreden bent over je benen? Stop daar maar mee! Wat jij nodig hebt zijn namelijk broeken die je slanker laten lijken. Slanker lijken met bepaalde kledingitems, kan dat? Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar toch kan het. Met de tips in deze blog zelfs heel eenvoudig. Natuurlijk moet je lekker doorgaan met gezonde eten en bewegen, maar je kunt moeder natuur altijd aan handje door voor de juiste broeken te kiezen. Nieuwsgierig welke dat zijn? Scrol snel verder en doe er vooral je voordeel mee!

Trendy broeken stylish modetrends

5x slimme broekentips

De één is gezegend met prachtige lange, slanke benen, de ander moet daar helaas iets meer haar best voor doen. Het liefst zou ik graag iets langere benen willen hebben. Aangezien het geen zin heeft om je hier neerslachtig over te voelen, kun je beter de mogelijkheden die er zijn gebruiken. De juiste manier van kleden, kan optisch namelijk al wonderen doen voor je figuur. En dus ook voor je benen. Wie niet slank of groot is, moet slim zijn. In deze broeken lijk je langer én slanker!

1. Broek met hoge taille

Het is een inkoppertje, maar je benen lijken automatisch slanker als ze ook langer ogen. Een broek die dit effect creëert, is de high waisted broek. Als je korte benen hebt, plak je er met een broek met hoge taille zo een paar centimeters aan vast. Helemaal als je outfit van top tot teen één kleur heeft, lijken je benen eindeloos slank en lang. En het leuke is dat er geen sportschool aan te pas komt. Draag bijvoorbeeld een zwarte, high waisted, broek met een zwarte top of blouse erboven. Zo krijg je een kolom van kleur, waardoor je oog gemakkelijk in één ononderbroken lijn op en neer gaan.

2. Broek met wijde pijpen
High waisted broeken langer en slanker figuur tips en tricks

Een broek met wijd uitlopende pijpen laten je benen ook slanker ogen. Vooral als deze lang genoeg is om over je schoenen te laten vallen. Deze broeken zijn een feestje voor je benen! En laten deze broeken nu net helemaal on-trend zijn momenteel. Een broek met wijde pijpen legt de focus op je taille, waardoor je bene automatisch slanker lijken. Voor het ultieme effect ga je voor een broek die zelfs extra lang is, zodat je er ook nog een paar hoge hakken onder kunt verstoppen. De flared pant is jouw grote vriend!

3. Broek met enkele streep

Begin je de magische trucs al een beetje te snappen? Een broek die benen ook slanker doet lijken zijn de modellen met een enkele streep aan de zijkant. Dit breekt het kleurvak in meerdere delen op, waardoor dit effect ontstaat. Daarbij hebben broeken met een enkele streep aan de zijkant ook een verlengend effect en ook dat laat je benen lekker slank en lang ogen.

Donkere broeken kleden af stylingtips
4. Broek met verticale strepen

Verticale strepen op je broek laten je benen ook binnen no-time langer lijken. Dat zorgt er eveneens voor dat je slanker oogt. De horizontale streep doet juist het tegenovergestelde, dus die kun je het beste lekker links laten liggen. Het maakt in dit geval niet uit of je voor één streep of oneindig veel strepen over beide benen kiest. Zolang ze maar in verticale richting gaan, zit je hartstikke goed. Kun je nagaan wat er gebeurt als je voor een broek met verticale strepen én een streep aan de zijkant én wijde pijpen én een hoge taille kiest?! Hallo slanke benen!

5. De juiste wassing

Last but not least kan de juiste wassing ook veel voor je benen doen. De juiste wassing van broeken kan je benen langer en slanker doen lijken. Belangrijk is dat je de kleine gaatjes, scheuren, drukke patronen en vervaagde vlekken vermijdt. Houd het bij voorkeur bij donkere kleuren. Het is niet voor niets dat zwart afkleedt. Ook donkergrijs en blauw zijn een goede keuze. Ben je liefhebber van leren broeken? Hiervoor geldt: hoe matter, hoe beter. Glimmende stoffen laten je benen namelijk voller lijken, dan ze daadwerkelijk zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *