Waar geef jij makkelijk iets meer geld aan uit?

Geld uitgeven

Geld uitgeven, wat zijn we daar goed in. Allemaal doen we ons best om geld te verdienen en hiermee leuke dingen te kopen en te doen. Voor sommige aankopen moet je sparen, voor andere niet. Met het grootste gemak halen we de pinpas door het apparaat om vervolgens weer met tassen vol de winkel uit te lopen. Eenmaal thuis kijk je op je bankrekening en ben je misschien toch iets minder blij dan toen je de winkel verliet. Of je hebt je online laten verleiden en een aantal geweldige items besteld. Online shoppen blijft één van de grootste valkuilen. Oeps, je hebt weer eens te veel geld uitgegeven! Maar waaraan precies? Waar geef jij makkelijk iets maar aan uit? En hoe kun je ervoor zorgen dat je wat meer geld overhoudt aan het einde van de maand?

Gat in je hand

Heb jij ook zo’n gat in je hand als Carrie Bradshaw? Wees gerust, je bent niet de enige. Waar geef jij makkelijk iets meer geld aan uit? Bij de meeste vrouwen is dat toch aan materiële zaken, spullen dus. Kleding, Online shoppen - geld uitgevenschoenen, cosmetica, accessoires of juist leuke uitjes. We weten allemaal hoe gemakkelijk die pinpas door het apparaat glijdt, voordat je het doorhebt, of hoe eenvoudig je via het internet de leukste spullen kunt kopen. Er zijn ook zoveel leuke dingen te koop!

Houd jij aan het einde van je salaris nog een beetje maand over in plaats van andersom? Heel herkenbaar! Is één van jouw goede voornemens van dit jaar daarom ook om minder geld uit te geven, om dit de volgende maanden te voorkomen? Hoe vermijd je het uitgeven van geld aan onnodige zaken, waarvan je er al genoeg hebt? Onthoud; geld moet rollen en de nieuwste fashion items en beauty items moeten natuurlijk gewoon aangeschaft kunnen worden. Maar pak het wel slim aan. Één van de slimme bespaartips is om je aankopen vooral online te doen en gebruik te maken van kortingscodes. In de winkel neem je je de spullen al snel mee voor de prijs die op het prijskaartje staat, maar online willen hier nog weleens wat euro’s vanaf gaan.

Besparen

Naast dat je al gauw geld kunt besparen tijdens het online shoppen, heeft het ook andere voordelen. Het bespaart je tijd, je ziet eenvoudig wat er allemaal verkrijgbaar is en je kunt op je gemak je nieuwe aankopen thuis bekijken, passen en testen. Veel webshops maken gebruik van kortingscodes. Deze codes zijn er in veel verschillende vormen. Zo kan het zijn dat je bijvoorbeeld geen verzendkosten hoeft te betalen, je een bepaald percentage korting krijgt op geselecteerde items, of dat er een bepaald percentage van het bestelde totaalbedrag afgaat.

De kortingscodes kun je op een aantal manieren vinden. Zo staan ze soms op de website van de betreffende webshops aangegeven, ontvang je ze wanneer je inschrijft voor een nieuwsbrief en je kunt ze vinden op bepaalde website. Er zijn Kortingscodes - geld besparennamelijk een aantal websites die de acties van allerlei webshops in de gaten houdt. Zij hebben alle kortingscodes van vele webshops voor jou op een rijtje gezet. Erg handig, want dan weet je precies welke webshop lopende acties heeft! Zowel bij grote als kleine webshops kan dit flink in je voordeel werken.

Kortingscodes

Een voorbeeld hiervan is de website E-kortingscode. Op deze website vind je een handig overzicht van alle lopende kortingen, acties en aanbiedingen, per categorie gerangschikt, van vele populaire shops als Douglas, Hunkemöller, Wehkamp, Zalando, Bol.com en HEMA. De kortingen variëren van vaste bedragen, gratis extra product, gratis verzending of een kortingspercentage op het aankoopbedrag. Met de kortingscode Douglas ontvang je bijvoorbeeld maar liefst 25% korting op de geuren en geursets en tot 40% korting op cadeausets voor vrouwen. Ze geloven erin dat niemand teveel hoeft te betalen voor hetzelfde product. Let wel altijd goed op de actievoorwaarden. Deze voorwaarden worden per actie vermeld. Er wordt apart aangegeven wat de nieuwe kortingscodes zijn en welke acties bijna aflopen. Probeer ook eens meerdere kortingscodes met elkaar te combineren, dat kan soms werken en je besparing zelfs verhogen!

Online shoppen én besparen doe je met E-kortingscode.nl, want hier weet je zeker dat je geen korting mist!

Waar geef jij je geld graag en gemakkelijk aan uit? Heb jij nog andere bespaartips?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *