Wit is de nieuwste rage op schoenengebied

Pumps in het wit

In dit jaargetijde kunnen de enkellaarsjes weer volop gedragen worden! Naast de kortere en koudere dagen, brengt de winter toch ook leuke dingen met zich mee. Je hebt weer een excuus om te shoppen, want jouw schoenenkast heeft een update nodig. Wat dit seizoen sowieso niet mag ontbreken zijn witte schoenen. Ja, ruil je oude vertrouwde en klassieke zwarte enkellaarsjes maar in voor een wit paar, want  dit jaar heeft modeland witte laarsjes voor ons in petto. Je moet er misschien even aan wennen, maar menig modeliefhebber loopt rond met laarsjes in deze kleur. Witte laarsjes zijn dé laarsjes die we allemaal gaan dragen dit seizoen!

Laarsjes witWinterswit

Schoenen kunnen je outfit maken of breken. Mooie, opvallende (enkel)laarsjes geven je look echt een update geven. De enkellaars is al jaren trendy en deze trend gaat nooit meer weg. Enkellaarsjes zijn essentieel deze tijd van het jaar en wit is de nieuwste rage op schoenengebied. Heb jij deze schoenentrend aan zien komen? Witte sneakers zijn er altijd wel, maar dit najaar zijn er ook witte en off-white laarsjes. Ik snap dat het misschien even wennen is en dat wit vlekkentechnisch nogal een risico is. Voorheen waren witte schoenen voorbehouden aan een beperkt aantal gelegenheden, waaronder bruiloften. Het tij is gekeerd, want witte schoenen zijn hot! Het is het dus meer dan waard om het risico te nemen. Ik moet bekennen dat ook ik inmiddels om ben. Niets is tenslotte verrassender dan een wit enkellaarsje.

Met witte laarsjes sla je de plank absoluut niet mis! We zien de laarsjes in verschillende modellen, vormen en met verschillende hoogtes van de hak. Laarsjes met een peep, toe, grote gespen of een puntige neus, alles kan en mag zolang ze maar wit zijn. Wat vind jij van witte laarsjes?

Combineren

Opvallende, witte, laarsjes met een hak zie je nu overal. Ze zien er super fashionable en stijlvol uit en hebben veelal de perfecte hak waar je goed op kunt lopen. Wat wil de schoenenliefhebber nog meer? Witte schoenen hebben nog een groot Pumps in het witvoordeel. Ze combineren eigenlijk heel goed met vrijwel alles. Wit kun je eindeloos combineren met de andere kleuren uit jouw najaarsgarderobe en ze passen bij iedere stijl. Hoe je witte laarsjes goed kunt stijlen?

  • Draag je witte laarsjes bijvoorbeeld als eye-catchers onder een compleet zwarte outfit of in combinatie met andere trendy, warme herfstkleuren.
  • Combineer ze met een chique jurk of oversized sweater
  • Flared jeans, een cropped jeans of een stoere mom jeans staan prachtig bij witte laarsjes
  • Helemaal trendy is een look met een checkered rokje en witte laarsjes
  • Combineer ze met andere trendy stoffen, zoals velvet

Als je je look verder rustig houdt springen je witte laarsjes eruit. Durf jij wel op te vallen en kies je liever voor een opvallende look? Draag je witte boots dan bijvoorbeeld in combinatie met een geprint item!

Durf jij witte laarsjes te dragen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *