Zwart en denim, dé combinatie van deze winter

Zwart met denim combinatie

Deze winter zien we de combinatie van zwarte met denim veelvuldig voorbijkomen. Zwart gecombineerd met goud is al langer een kleurentrend, maar dé combinatie voor dit winterseizoen is toch wel zwart gecombineerd met denim. Gecombineerd met gouden details, dat dan weer wel.

Zwart jasje met jeans combinatieDe beste basics

Zwart past bij alles en is daardoor altijd een goed idee. Zwart is stijlvol en chic en eenvoudig met allerlei items en kleuren te dragen. Er is een tijd geweest dat het not done was om donkerblauw met zwart te combineren. Tijden en trends veranderen gelukkig, want beide kleuren matchen juist heel goed met elkaar in een outfit. Donkerblauw is een een krachtige, maar ook zachte kleur. Het kan ook een hele mooie vervanging van zwart zijn, omdat het je een iets zachtere uitstraling geeft. Donkerblauw en zwart zijn de beste basics en zijn heel mooi samen!

Combineren

Donkerblauw en zwart is echt een fantastische combinatie, want deze twee donkere kleuren complimenteren elkaar enorm. Je kunt er een stoere, maar toch vrouwelijke outfit mee maken. De truc bij deze trend is om het wel stijlvol te doen. Als het lijkt alsof je jezelf in het donker hebt aangekleed, zit je fout. Hoe het dan wel moet?

Zwart combinatie met denimCombineer bijvoorbeeld een zwarte outfit van een damesmantel, top en hoge laarzen met een leuke denim rok. Of draag een donkerblauwe blazer met een zwarte spijkerbroek en een paar zwarte enkellaarsjes. Een strakke, donkerblauwe, cropped jeans en een nonchalante t-shirt, blouse of trui in het zwart met een spijkerjack eroverheen staat ook geweldig. Draag er een paar platte laarsjes onder. Net als een donkerblauw vest, gecombineerd met een zwarte blouse en een skinny jeans, een zwarte riem en een paar zwarte hakken. Vrouwelijk en stoer, waar je je altijd goed in voelt. Maak je stijlvolle outfit af met een paar trendy gouden accessoires en je bent helemaal on-trend!

Wat vind jij van deze combinatie? Ik ben in ieder geval heel enthousiast en ga deze trend gauw uitproberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *