Liefde voor de lila trend

Lila trendkleur

Ben jij op zoek naar wat kleur in je outfits? Ga dan voor lila. Lila was een paar jaren geleden al een trendkleur en dit jaar is het ook dé kleur voor het voorjaar en de zomer. Deze prachtige kleur was de afgelopen seizoenen al met regelmaat in de verschillende collecties te zien. En nu is lila toch echt een feit! En dat snappen, want lila is fris, lekker zomers, veelzijdig en ontzettend stijlvol. Tijd om flink van deze trendkleur te genieten dus!

Trendkleur 2021

Niet iedere trend zet zomaar door, maar bij de trendkleur lila is dit wel het geval. Deze kleur is compleet doorgedrongen bij vrijwel alle kledingmerken en collecties, voor zowel kinderen als volwassenen. We gaan deze kleur komende zomer heel veel zien en daarom staat deze blog in het teken van deze trendy tint. Elke modebewuste vrouw is verliefd op deze schitterende kleur en ik begrijp wel waarom. Ook al heb ik zelf even moeten wennen, alvorens ik een item in deze kleur aanschafte, inmiddels ben ik volledig om. Lila is de kleur van dit en komende seizoen en laat het nu net een kleur zijn die perfect bij het voorjaar en de zomer past. Het is absoluut mijn favoriet dit seizoen!

Lila, de kleur van nu

De kleur lila is een combinatie van de kleuren blauw, rood en geel en zitten paars en roze in. Lila kledingitems hebben een krachtig effect en staan mega vrouwelijk. Deze kleur kan in allerlei kledingstukken dragen worden; jasjes, blouses, tops, truien, broeken, rokken, jurken en ga zo maar door. Daarnaast zijn er ook schoenen en accessoires in deze mooie kleur verkrijgbaar. Eigenlijk is lila een kleur die teveel ondergewaardeerd wordt. Het staat bij bijna elke vrouwe prachtig, combineert eenvoudig en het is een echte eye-catcher voor je outfit. Als je een item in deze kleur aan trekt, spring je er direct uit.

Combineren blijft moeilijk, maar is tegelijkertijd ook super leuk met deze trendkleur. Vraag jij je af hoe jij de kleur van nu op een stylish manier kunt dragen? Scroll dan even verder. Met de volgende tips willen we deze zomerse kleur allemaal wel dragen, toch?!

De kleurtrend combineren

1. Mixen

Leuk om te proberen is lila combineren met anders kleuren. Roze, (donker)blauw, (donker)groen en rood staan heel gaaf bij lila kleding. Het staat allemaal even mooi. Vooral met prints doen deze kleuren het uitstekend samen. Op dezee manier geef je lila meer power en maak je je outfit pittiger. Het is gedurfd, maar je wordt er gelijk vrolijk van. Tip: kies voor eenvoudige items en mix maximaal twee verschillende kleuren in je look. Op deze manier gaan de kleuren in ieder geval niet met elkaar vloeken.

2. Neutrale tinten

Deze kleur leent zich ook perfect om met beige kleding en accessoires te stylen. Dit is een veiligere optie en staat prachtig bij elkaar! Neutrale aardetinten zijn ook een modetrend voor de zomer, zoals kaki, lichtbruin of beige. Lila geeft neutrale kleuren net iets meer sjeu en geeft je look een vrouwelijke touch. Wat kan je niet met deze trendkleur?!

3. Lila met wit

Deze mooie pastelkleur is zacht en heeft een lieflijke uitstraling en daarom uitstekend om te combineren met wit. Deze combinatie ziet er super vrouwelijk uit en is fashionable, romantisch en classy. Style deze heerlijke kleur bijvoorbeeld met een witte flared broek. De mogelijkheden zijn hierbij eindeloos en je creëert er geweldige looks mee. Een paar hakken of sneakers eronder en je bent ready to go!

4. Van top tot teen

Deze paarse tint heeft eigenlijk helemaal geen andere kleuren nodig om een fashionable look te vormen. Het is zo’n mooie kleur, dat je ook wel een complete outfit in lila wilt dragen. En dat kan! Met lila kies je voor een krachtige outfit en prachtige statement looks zijn zo gemaakt. Een pak met broek en jasje in lila wordt binnen no-time tot een echte eye-catcher omgetoverd. Een mooi lila jurk is ook overal te vinden. Stijl dit geheel af met subtiele sieraden en een leuke tas. Wedden dat er naar je gekeken wordt?

Je kunt ook allerlei soorten paars met elkaar stylen. Combineer bijvoorbeeld meerdere paarstinten voor een stijlvolle, klassieke outfit. Neem een lila blouse en een paarse rok en je ziet er super classy uit. Je zongebruinde huid lijkt dankzij deze kleur ook direct een stuk bruiner en dat is toch een fijne bijkomstigheid!

5. Accenten

Naast lila kleding, zie je ook veel schoenen en accessoires waar deze trendy kleur in terugkomt. Gebruik het dan ook als een verrassend kleuraccent. Één item aan je outfit toevoegen is al voldoende. Met subtiele lila accenten zet je je look echt kracht bij. Met een paar paarse schoenen fleurt je outfit gelijk op. Of combineer een lila tasje bij je beige jurk. Lila maakt je look stijlvol en zeker niet tuttig, dus experimenteer er op los!

Nu weet je hoe je deze trendkleur kunt combineren. Ik vind de kleur in ieder geval prachtig en hoop ‘m nog vaak terug te zien in de modecollecties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *